Essen und Trinken

 
saccommodatie

Na een dag in het Heuvelland te hebben vertoeft, zult u ergens de nacht moeten verblijven.
Wij bieden u een breed assortiment van verblijfsaccommodaties aan. Natuurtransferium heeft Hotel Vallonneé opgenomen als vaste partner waardoor er een tal aan mogelijkheden bestaan en nagenoeg elke wens valt te vervullen. Via het Natuurtransferium is er een tal aan mogelijkheden uw verblijf zo aangenaam als mogelijk te maken, zoals een vaste transfer naar Poort Mergelland. Of het nu gaat om een één of twee persoonsovernachting als ook meer persoonsarrangementen een keur ten over.
Een enkele overnachting of een van onze aantrekkelijke meerdaags arrangementen kunt u via de medewerker bij Poort Mergelland reserveren.


Hotel Vallonneé heeft een sfeervolle ligging vlakbij het centrum van het landelijke Simpelveld en op loopafstand van het natuurtransferium Poort Mergelland. Het gebouw stamt oorspronkelijk uit de vijftiende eeuw en diende destijds als een der eerste grotere boerderijen in deze streek, welke een speciale gemoedelijke tint geeft aan uw verblijf.

De fraaie zit/slaapkamers hebben elk hun eigen karakter en zijn voorzien van alle hedendaagse comfort. Met ons uitgebreide luxe ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen. Of u nu van een boek of aperitief wilt genieten, in de lounge, aan de huisbar of op het royale voorterras is het heerlijk toeven.
Een sauna en solarium staan ter uwer beschikking, weldaad ten over. Achter het hotel vindt u een eigen afgesloten parking, alwaar ook fietsen binnen kunnen worden gestald.
Wandelaars, fietsers maar ook zakelijke gasten vinden hier de rust om van het goede des levens te genieten. Ontdek zelf dit fraai en uniek stukje Limburg.
Verblijf op maat.