Pauchal Angebote

Stel uw eigen arrangement samen.

Als een hotel niet datgene is wat u zoekt hebben we altijd nog andere opties voor u, zoals een bungalowpark.
Heerlijk ontwaken met het gezang van de vogels. Omringd door groen, ruimte en een verkwikkende rust. Het Bungalowpark ligt midden in het hartje van het Zuid-Limburgse heuvelland, bekend om haar natuurschoon, het glooiende landschap en geliefd om de Bourgondische gastvrijheid van de bewoners. Voor de kleinste gasten is er van alles te beleven in het park, zoals de speeltuinen waarop sommige bungalows direct uitzicht bieden, de 18-holes midgetgolfbaan en een openlucht peuterbadje voor de allerkleinsten.

Het bungalowpark is maar liefst 10 hectare groot en telt 165 compleet ingerichte bungalows. Elke woning heeft een persoonlijke en karakteristieke inrichting. Er zijn 4 verschillende woningtypes met een capaciteit van 4 tot 8 personen. Natuurlijk zijn alle bungalows omgeven door veel groen en bijna allemaal vrijstaand.

Dankzij de centrale ligging zijn ook grensoverschrijdende uitstapjes naar de Belgische Ardennen of de Duitse Eifel een aanrader. Maar ook Zuid-Limburg zelf biedt een legio aan mogelijkheden. Zo zit u op een steenworp afstand van alle attracties van Parkstad Limburg en direct naast het Natuur-Transferium ‘Poort Mergelland’.
Het bungalowpark belooft u een afwisselende vakantie voor de hele familie. Het park en de directe omgeving hebben dan ook voor alle generaties iets moois in petto.

Naast het hotel en het bungalowpark hebben wij nog een legio van mogelijkheden om te blijven overnachten, wat denkt u van camperovernachtings plaatsen die ook geregistreerd staat bij de NKC of een trekkerscamping en allebei op loopafstand van het Natuur-Transferium.

Bent u niet het type dat in een hotel,bungalowpark, camper of tentje slaapt, of heeft u dit al te vaak gedaan en wilt u eens iets heel anders. Dan bieden wij u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld eens op een echte Limburgse boerderij te blijven overnachten. Of heeft u andere wensen met betrekking tot overnachten? Dan horen wij die graag en zullen kijken of we u wensen werkelijkheid kunnen laten worden.


Teambuilding/onthaasting arrangementen
Wanneer u op zoekt bent naar:
 • een unieke invulling of aanvulling op uw marketing acties, product presentatie, kick-off meeting of (informele) relatiedag(en)
 • een ludieke manier voor u en uw gasten/collega’s, om elkaar beter te leren kennen
 • spannende en educatieve activiteit(en), waar uw gasten/collega’s u lang dankbaar voor zullen blijven
 • een onvergetelijke arrangement waar héél lang over nagepraat wordt.
  dan verzorgt Het Natuur-Transferium Poort Mergelland graag uw bedrijfsarrangement!
 • Het Natuur-Transferium heeft een ongekend aanbod aan teambuilding, onthaasting arrangementen waar u met collega’s, zakenrelaties, familie of vrienden kunt genieten van de optimale sfeer in combinatie met een passende verblijfsaccommodatie en een uitstekende culinaire omlijsting.

  Het Natuur-Transferium Poort Mergelland biedt door directe samenwerking met een veeltal aan rigoureuze aanbieders een onvergetelijk beleving. Poort Mergelland doet zijn naam eer aan door u als gast te verwelkomen beter nog te verwennen met een zeer groot netwerk aan bedrijven die verschillende diensten aanbieden, waardoor het voor ons mogelijk is om al deze diensten eventueel in combinatie aan te bieden.

  Onze professionele medewerkers nemen u en uw gasten alle zorgen graag uit handen.
  Het Natuur- Transferium ontzorgt van ontwaken tot slapen.

  Om u alvast een beetje in de stemming te brengen hebben wij alles voor u op een rijtje gezet.

 • Onze creativiteit
  Voor bedrijven die zich graag laten verrassen kunnen wij concepten bedenken en realiseren, passend binnen uw wensbudget, uw bedrijfsfilosofie of wellicht naadloos aansluitend op uw nieuw te voeren mission-statement welke u op dit arrangement wilt uitdragen.
 • Ons organisatievermogen
  Heeft u al ideeën over de invulling van uw uitstapje en u weet niet of het valt te realiseren?
  Wij kunnen het organisatiestuk voor u aanvullen, uitdiepen, berekenen en complimenteren.
  Neemt u contact met ons op, dan kunnen we een afspraak maken en ons verdiepen in uw idee, mocht u zich persoonlijk willen overtuigen dan nodigen wij u van harte uit om het een en ander met ons te bespreken; te bekijken; te proeven en te beleven.
 • Onze werkwijze
  Alvorens we aan de samenstelling van uw bedrijfsuitje beginnen zullen wij u benaderen ten einde aan uw wensen te voldoen. Wat is uw motivatie? Wat zijn uw doelstellingen? Gaat het u om groei? Fusie? Moet het roer om of gaat het net om de spirit binnen uw bedrijf te behouden?
  Geënt op dit soort vragen gaan wij voor u conceptueel aan de slag. Het voortraject is essentieel om uw doelstellingen te bereiken. Zomaar een bedrijfsuitje levert u een gezellige dag of weekend op welke natuurlijk ook belangrijk is. Een weldoordacht bedrijfsuitje zal u helpen uw doelstellingen te bereiken.
 • Onze kracht
  Overnachten kan zowel bij de boer op de hooizolder, op diverse bungalowparken of diverse hotel accommodaties welke wij op service en kwaliteit voor u hebben geselecteerd, kortom mogelijkheden ten over.
  Dag-programma’s worden uitgevoerd door een groot aantal gerenommeerde bedrijven uit de regio welke wij op kwaliteit hebben getoetst.

  Of u nu kiest voor adventure, natuur, wellness of educatief, wij bieden onbegrensde mogelijkheden, voor jong en oud.
  Vervoer. Ook dat willen wij u graag uit handen nemen, door een nauwe samenwerking met streekvervoersbedrijf Veolia en ZLSM stoomtreinmaatschappij.
  Culinair zult u verrast zijn door een veelvoud aan mogelijkheden of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner en welke vorm of samenstelling dan ook.
 • Budgetvaste concepten en realisatie
  Daar kunnen wij heel duidelijk in zijn, Uw arrangementen budget is ons budget waarbij een overzichtelijke facturatie.
 • Graag bieden wij een voor u op maat samengesteld arrangement.